EL QUE NO ES MESURA,
NO ES POT MILLORAR

PERSONALITZEM ELS ENTRENAMENTS

MESUREM EL TEU PROGRÈS

A GiroHIST creiem en la importància del control del que s'està fent i en entendre el perquè es fa, per això, portem un seguiment individualitzat dels entrenaments, per estudiar cada cas en particular i treballar d'una forma més personalitzada. Ens adaptem a les necessitats de cadascú per aconseguir així els resultats buscats.

ENTREVISTA

Comencem amb una entrevista inicial completa (historial esportiu, lesions actuals o passades, objectius, disponibilitat horària, etc.).

Entrevista i explicació del funcionament dels entrenaments - GiroHIST

PLA PERSONAL

Confeccionem un pla d’entrenament personalitzat segons l’entrevista prèvia

Seguiment de l'evolució dels resultats de l'entrenament personal de força - GiroHIST

ENTRENAMENT

Durant l’entrenament controlem els paràmetres com el temps de treball, la càrrega utilitzada, la velocitat d’execució, o el temps de descans, entre altres.

Exercici de tríceps - GiroHIST

SEGUIMENT

Analitzem tots els paràmetres anteriors i fem un seguiment per veure si el pla s'adapta positivament i, per tant, es millora la condició física.

Press de pit amb màquina guiada - GiroHIST

COMPROVEM TOTS ELS PARÀMETRES POSSIBLES PER GARANTIR-TE ELS MILLORS RESULTATS EN EL MÍNIM TEMPS POSSIBLE.

GiroHIST - Centre d’Exercici clínic

tablet amb programes i entrenaments GiroHIST

MY SLOWFIT

ESTIGUES AL DIA DE
LES TEVES MILLORES!

Per mesurar el progrés de manera objectiva, controlem aspectes com les càrregues o la durada a través de tauletes connectades a cada una de les máquines del centre. Un cop finalitzada la sessió rebràs els resultats a través de l’aplicació MySlowfit on podràs veure la teva evolució a través de les gràfiques evolutives. La informació sempre estarà disponible dins el teu usuari perquè la consultis en qualsevol moment.